Over Statura - Statura
21687
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21687,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Over Statura

Dé letselschade expert in Midden Nederland
Erkende, geregistreerde werkwijze

Christine Pesman is als register expert aangesloten bij het Nederlands Instituut van Register-Experts (Nivre) en tot Mediator opgeleid bij het Nederlands Mediation Instituut (NMI / MfN). Alle werkzaamheden worden binnen de gedragsregels van de beroepsgroep verricht. Tevens is ze lid van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS) en de Nederlandse Vereniging van Mediators in de Verzekeringsbranche (NVMV) en Letselschademediators (Letme).

Ruime en specialistische ervaring

Christine Pesman is 25 jaar geleden na het afronden van de studie Nederlands Recht aan de slag gegaan met complexe schaderegelingstrajecten; onder meer was ze betrokken bij de Bijlmer vliegramp. De overstap naar een advocatenkantoor was snel gemaakt en ook heeft ze in de buitendienst gewerkt voor een grote verzekeringsmaatschappij. Ze droeg verantwoordelijkheid voor zware letselschadedossiers.

 

Statura Letselschade en Mediation is opgericht om de slachtoffers van ongevallen bij te staan.

Persoonlijke aandacht

Vanuit haar achtergrond kent Christine Pesman als geen ander de werkwijze van verzekeraars en weet hiermee om te gaan. Haar aanpak kenmerkt zich door menselijkheid en zorgvuldigheid maar mag ook zeker praktisch en zakelijk van aard genoemd worden. Ze streeft naar korte lijnen met de aansprakelijke partij en door haar jarenlange ervaring beschikt ze over een uitgebreid netwerk van diverse professionals die een bijdrage kunnen leveren aan een complete afwikkeling van de letselschadezaak.

Statura werkt uitsluitend voor slachtoffers

1755

ZAKEN

281

KILO PAPIER

10482

OPLEIDINGSUREN

19575

KOPJES KOFFIE

team_image

Christine Pesman

De keuze voor belangenbehartiging vanuit Statura wordt ingegeven door mijn belangstelling voor mijn cliënten en hun verhaal. Letsel heeft nu eenmaal een enorme impact op een mens, zeker wanneer iemand buiten eigen toedoen in een dergelijke situatie terecht is gekomen. Dan is professionele hulp onontbeerlijk en die bied ik u graag. Ik neem u een deel van uw last uit handen zodat u ruimte heeft om zich op uw genezing te richten.

 Statura Letselschade en Mediation is opgericht om slachtoffers van ongevallen bij de aansprakelijke partij uit de anonimiteit te halen en centraal te stellen in het emotionele schaderegelingsproces.

Bent u gewond geraakt, neem vrijblijvend contact op 
voor gratis juridisch advies!